Návrh nákladního vozu na přepravu silničních návěsů - Trnka, Martin (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci navrhuje nákladní vůz na přepravu silničních návěsů o maximální hmotnosti 35 t. Jde o návrh a konstrukční řešení vozu pro kombinovanou dopravu, jejíž význam se na celkovém objemu přeprav bude zvyšovat.
Freighter design for transportation roads trailer
Keywords: silniční doprava; silniční návěsy; přeprava; nákladní vozy; návrhy