STANOVENÍ PIKTOGRAMŮ NÁKLADNÍCH VZDUCHOLODÍ PRO VYUŽITÍ V LOGISTICE - Polívka, Petr; Drahotský, Ivo (My University, 2024)
Tento článek se zaměřuje na vytváření piktogramů pro nákladní vzducholodě na základě dvou hlavních kritérií,typu nosného plynu:helium nebo vodík,a možnostipřepravy nákladu,nakládky a vykládky:uvnitř,nebo vně trupu vzducholodě. Cílem je usnadnit identifikaci a porovnání různých typů vzducholodí pro logistické operace. Piktogramy byly vytvořeny pomocí nástroje Tvůrce obrázků od společnosti Microsoft a následně upraveny pro jednoduchý design. Výsledkem je sada piktogramů, které poskytují rychlý a snadný přehled o klíčových vlastnostech různých typů vzducholodí.
DEFINITION OF THE PICTOGRAMS OF CARGO AIRSHIPS FOR USE IN THE LOGISTICS SECTOR
Keywords: vzducholoď; piktogramy; logistika; výrobci vzducholodí; airship; pictograms; logistics; airship manufacturers