Kompozice v grafickém designu - Králová, Kamila (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se zaměřuje na problematiku kompozice v grafickém designu, na psychologické působení barev na člověka, na fonty a základní pravidla typografie s cílem vytvořit brožuru pro začínající grafiky.
Composition in graphic design
Keywords: kompozice; typografie; barvy; harmonie; kontrast; písmo; composition; typography; colours; harmony; contrast; font