Zadluženost obcí jako aktuální fenomén a jeho vliv na dynamiku podnikatelského prostředí - Ryšavý, Jan (Univerzita Pardubice, 2013)
Schodky veřejných rozpočtů jsou velkým problémem současnosti. Vedle rozpočtu státního se s nimi setkáváme stále častěji i na municipální úrovni, na níž je zaměřena tato práce.
Indebtedness of municipalities as current phenomenon and its impact on the dynamics of the business environment
Keywords: obce; zadluženost; podnikání; data mining; municipality; indebtedness; business; data mining