Hmotné toky v podniku vybraného oboru podnikání - Šůstková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce je zaměřena na zmapování hmotných toků v podniku Epcos s. r. o. v kontextu jeho spolupráce s dalšími články dodavatelského systému. Nejdříve je zde charakterizován vývoj logistiky k integrovaným logistickým systémům. Dále je zde specifikován dodavatelský systém, jsou zde popsány jeho prvky a vlastnosti, metody spolupráce v dodavatelském systému a systémy využívané při řízení dodavatelského systému. V praktické části je identifikován dodavatelský systém z pohledu podniku Epcos s. r. o., jsou zde popsány hmotné a informační toky, určeny užívané metody řízení materiálových toků a způsoby spolupráce s jeho nejbližšími dodavateli a odběrateli.
The material flows in a company selected business.
Keywords: development of logistics in a company; supply system; an integrated logistics system; material flows; co-operation in a supply system