Sledování obsahu vybraných těžkých kovů při kompostování zeleného odpadu ve Fakultní nemocnici Hradec Králové - Frantíková, Miloslava (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem této práce je popis kompostování zeleného odpadu, popis nakládání se zelenou hmotou v areálu Fakultní nemocnice Hradec Králové a porovnání obsahu zinku a niklu v kompostu s platnými limity.
An analysis of the content of heavy metals in green waste composting in Faculty Hospital Hradec Kralove
Keywords: kompostování; zelený odpad; zinek; nikl; composting; green waste; zinc; nickel