Kontrolní systémy podniku - Čtvrtečková, Klára (Univerzita Pardubice, 2017)
První část obsahuje teoretické informace, které se týkají vnitřní kontroly podniku, jejich druhů, funkcí, metod, průběhu kontrolního procesu či vnitřního kontrolního systému. Součástí teoretické části je i historie a organizační struktura ve společnosti Česká pošta s. p.. Analytická část popisuje analýzu vnitřního prostředí společnosti, stávající finanční situaci podniku a kontrolního systému v rámci SPU Pardubice 02.
Control systems in the company
Keywords: kontrola; funkce; vnitřní kontrolní systém; analýza; řízení; management.; control; function; inside control system; analysis; management; direction