Neziskové organizace v Libereckém kraji - Borčová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá neziskovými organizacemi v Libereckém kraji, popisuje všeobecné poznatky o neziskovém sektoru - prostor pro působení, daňová problematika, mezinárodní srovnání a evropská integrace. Praktická část se týká organizací v Libereckém kraji.
Non profit organizations in region of Liberec
Keywords: Neziskové organizace; region Liberec; hospodaření; analýza hospodaření; neziskový sektor