Posouzení činnosti Rozpočetnictví ve vybraném podniku - Horáková, Helena (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato závěrečná práce je věnována problematice činnosti rozpočetnictví v podniku. Skládá se z teoretické a praktické části. V teoretické části, která je rozdělena do několika tematických kapitol, jsou vysvětleny základní pojmy související s finančním managementem, plánováním, rozpočtováním a kontrolou. Praktická část na ni navazuje a snaží se převést předešlé poznatky do praxe.
Assessment of activity of budgeting in the chosen enterprise
Keywords: costs; planning; finance; budgets; control; náklady; plánování; rozpočty; kontrola