Podnikání pod franšízou ve vybraném podniku - Kabelová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá franchisingem jako jednou z metod podnikání. Teoretická část popisuje základní pojmy a principy, které jsou pro tento druh podnikání důležité. Poukazuje na výhody a nevýhody, které franchising nabízí. V praktické části je popsán a analyzován konkrétní franchisový podnik. V závěru jsou navrhnuta doporučení, jak by konkrétní podnik mohl v budoucnu ještě zvýšit počet zákazníků a tím i svůj profit.
Franchise business in selected enterprise
Keywords: franchising; franchisa; franchisor; franchisant; franchisové svazy; Fitness Food Menu; franchising; franchise; franchisor; franchisee; franchise unions; Fitness Food Menu