Analýza procesu provozního opotřebení olejů pro silniční vozidla se zaměřením na instrumentální metody - Louda, Jan (Univerzita Pardubice, 2004)
Diplomová práce je zaměřena na posouzení stavu optřebených motorových olejů silničních vozidel vybranými metodami tribotechnické diagnostiky.
Analysis of the operational wear process of road vehicle oils with a view to teh instrumental methods
Keywords: tribologie; diagnostické metody; Silniční vozidla