Strukturní analýza organocíničitých sloučenin hmotnostní spektrometrií s ionizací elektrosprejem - Jirásko, Robert (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá strukturní analýzou komplexních organocíničitých sloučenin pomocí MSn s důrazem na sloučeniny obsahující více atomů cínu.
Structural analysis of organotin compounds using mass spectrometry with electrospray ionization
Keywords: Hmotnostní spektrometrie; Vysokoúčinná kapalinová chromatografie; organocíničité sloučeniny; ionizace elektrosprejem; strukturní analýza