Česká konsolidační agentura - Kašpar, Miloň (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá Českou konsolidační bankou. V prvé části je zahrnuta její charakteristika, vznik a vývoj. Druhá kapitola se zabývá funkcí ČKA. Ve třetí části je nastíněna kapitalizace pohledávky prováděná Českou konsolidační agenturou pomocí praktického příkladu.
Czech consolidation agency
Keywords: Česká konsolidační agentura; Konsolidační banka; Bankovnictví