Zavedení milkrunu ve společnosti Continental Automotive Czech Republic, s.r.o. - Blažek, Jakub (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce se zaměřuje na vytvoření a zavedení interních milkrunových tras ve společnosti Continental Automotive Czech Republic, s.r.o. mezi výrobní halou divize S&A a hlavním skladem ve výrobním závodě Trutnov. Milkrunové trasy vytvořené v této práci budou obsluhovány pomocí elektrických tahačů. Práce se zabývá též současným stavem zásobování a odvážením finálních produktů a vratných obalů z výroby nazpět do skladu. Diplomová práce bude zakončena ekonomickým zhodnocením celé investice.
Implementation milkrun at Continental Automotive Czech Republic, s.r.o.
Keywords: milkrun; logistika; zásobování; skladování; layout; elektrický tahač; milkrun; logistics; supply; storage; layout; tow tractor