Komparace bankovních poplatků - Zajačik, Robert (Univerzita Pardubice, 2005)
Podstatou bakalářské práce je seznámení se a přiblížení se problematice zpoplatnění bankovních produktů. Obsahem je obecná charakteristika bankovní instituce, její vznik a funkce, dále pak ucelený přehled bankovních produktů včetně jejich samotného zpoplatnění, a to na základě poplatkové politiky bankovní instituce v tržní ekonomice. Součástí práce je také přiblížení dalších problémů souvisejících s funkcí bankovního systému a nabízených produktů. S ohledem na aktuální situaci vztahu veřejnosti k výši bankovních poplatků, je část práce věnována komparaci jednotlivých bankovních produktů u vybraných peněžních ústavů.
The comparison of banking charges
Keywords: Bankovnictví; peněžnictví; banky; bankovní poplatky; komparace; Bankovní sektor; bankovní služby