Vliv reklamy na studenty vysoké školy - Ulrichová, Xenie (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je zaměřena na vliv reklamy na studenty vysoké školy. Zahrnuje historické a obecné přiblížení tématu, obecné pojmy a jaké psychologické prostředky jsou na reklamu vynaloženy. Při zpracování praktické části bakalářské práce je využit výzkum, na základě kterého se analyzovaly výsledky týkající se ovlivnitelnosti studentů.
Influence of advertisement on university students
Keywords: historie reklamy; druhy reklamy; psychologie reklamy; podprahová reklama; značka; history of advertisement; kinds of advertisement; psychology of advertisement; subliminal advertising; brand