Vnitřní a vnější vlivy migrace v České republice se zaměřením na region Pardubice - Průchová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2002)
Cílem práce je ověřit statistické údaje o migraci a popsat příčiny, které k migraci vedly.
Inside and outside influence for interior migration in the Czech republic with a view to region Pardubice
Keywords: Migrace; Region Pardubice; stěhování