Obec a služby - Píšová, Monika (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá obecnou charakteristikou zabezpečování služeb jako prioritního úkolu měst a obcí, klasifikací služeb a způsobům jejich zabezpečování. Věnuje se i managementu obce a rozpočtu obce a danou problematiku konkretizuje na příkladu města Hostinné.
Municipality and services
Keywords: obce; služby; rozpočet obce; hospodaření obcí; veřejná správa