Rozbor specifik nehod nákladních automobilů - Kovář, Petr (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá dopravními nehodami nákladních vozidel. V této práci jsou uvedeny a rozebrány významné parametry, které ovlivňují chování silničních nákladních vozidel. Práce obsahuje statistickou část a návrh na zdokonalení statistického sledování.
The specific analysis of trucks accident
Keywords: Dopravní nehody; statistiky; těžiště; traffic accidents; statistics; centre of gravity