Posouzení vlivu vybraných progresivních technologií filtrace na kvalitu motorových olejů drážních vozidel - Geisler, Jiří (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá posouzením vlivu filtrace na kvalitu motorových olejů drážních vozidel.
Keywords: železniční doprava; drážní vozidla; motorové oleje