Spiel im Fremdsprachenunterricht im grammatischen Teil - Vocedálková, Pavla (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce hodnotí úlohu, význam a možnosti využití hry ve vyučování cizího jazyka, konkrétně němčiny. Zároveň si všímá souvislostí mezi teoretickým pojetím hry jako takové a hry s gramatickým zaměřením. Je zde nastíněna i problematika realizace gramatických her v běžné praxi na nejnižších stupních reálného gymnázia.
Keywords: němčina; vyučování; hra