Možnosti integrace veřejné dopravy v severovýchodní části kraje Vysočina - Neuerová, Martina (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce je věnována integraci veřejné dopravy v rámci okresu Žďár nad Sázavou. V první části práce je oblast okresu analyzována. V části druhé jsou uvažovány dvě problematiky - možnost tarifní integrace a linky ve tvaru hvězdy. U tarifní integrace je řešen zónový a zónově relační tarif. U linek ve tvaru hvězdy je řešena vhodná posloupnost průjezdu jednotlivými větvemi.
Public transport integration possibillities in north-east part of Vysocina country
Keywords: integrovaný dopravní systém; tarif; Žďár nad Sázavou; veřejná doprava; linky ve tvaru hvězdy; integrated transport system; tariff; Zdar nad Sazavou; public transport; star-shaped lines