Personální řízení ve vybraném podniku - Dvořáková, Monika (Univerzita Pardubice, 2011)
Hlavním tématem této bakalářské práce je popis a rozbor personálního řízení ve Sdružení Dvořák - Karlík. Bakalářská práce se skládá z pěti částí a postupně čtenáře seznámí se základními pojmy personálního řízení a jednotlivými personálními činnostmi, s významem malého a středního podnikání, s charakteristikou vybraného podniku a vlastní analýzou personálních činností organizace.
Human resources management in the selected company
Keywords: personální řízení; lidské zdroje; personální činnosti; Sdružení Dvořák - Karlík; human resources management; human resources; personal activities; Company Dvořák - Karlík