Analýza turistického informačního systému Pelhřimovska - Průša, Roman (Univerzita Pardubice, 2005)
Charakteristika Pelhřimovska, analýza současného stavu turistického informačního systému Pelhřimovska a možnosti jeho zlepšení.
Analysis of the Pelhřimov touristic information system
Keywords: Informační systémy; turistika; Cestovní ruch; region Pelhřimov