Individuální automobilová doprava versus veřejná hromadná doprava v Pardubicích - Ondráček, Daniel (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá chováním cestujících v dopravním systému. Zaměřuje se na využívání individuální automobilové dopravy versus využívání veřejné hromadné dopravy. Práce obsahuje teoretická východiska pro danou problematiku, na kterou navazuje analytická část práce, jenž obsahuje dotazníkové šetření s cílem zjistit klíčové faktory ovlivňující chování cestujících při volbě mezi individuální automobilovou dopravou a veřejnou hromadnou dopravou. Poslední návrhová část práce obsahuje různá řešení, která by podporovala větší využívání veřejné hromadné dopravy na úkor individuální hromadné dopravy v Pardubicích.
Individual car transport versus public transport in Pardubice
Keywords: veřejná hromadná doprava; individuální automobilová doprava; dotazníkové šetření; respondenti; public transport; individual car transport; questionnaire survey; respondents