Zhodnocení využívání konceptu CSR ve vybraných firmách - Bartáková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá problematikou naplňování a reportování aktivit CSR u vybraných firem působících v České republice. Teoretická část se věnuje charakteristice teoretických aspektů, explikaci pojmů a zmapování uplatňování CSR. Zaměřuje se rovněž na tři pilíře společenské odpovědnosti, kterými jsou oblast ekonomická, sociální a environmentální. Cílem výzkumné části bylo analyzovat nástroje komunikace CSR u vybraných firem a interpretovat jejich naplňování a reportování odpovědných aktivit.
Evaluation of using of CSR concept in chosen companies
Keywords: sociální odpovědnost; reportování; corporate social responsibility; social responsibility; stakeholders; tripple bottom line; reporting