Technologie práce tahačů letadel a zimní údržba VPD - Zlámalík, Jan (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci analyzuje současný stav provádění zimní údržby na letištích. Navrhuje využití metod operačního výzkumu v provádění zimní údržby VPD. Posuzuje stav silniční a letištní zimní údržby.
The Technology of work of towing tractors and the winter maintanance of RWY
Keywords: Letecká doprava; letadla; letiště; operační výzkum; zimní údržba