New reactive dyes for polyamide fibres : final year project - Pinto, Tiago Alexandre Marques Dinis (Univerzita Pardubice, 2005)
Disazobarviva byla připravena sekvenční diazotací aromatických aminů a kopulační reakcí diazoniových sloučenin s 1-naphtylaminsulfonovou kyselinou.
Keywords: reaktivní barviva; polyamidy