Projekt hlavních činností v řízení lidských zdrojů v telekomunikační společnosti/Vodafone a.s. - Adámková, Marianna (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce je věnována řízení lidských zdrojů v telekomunikační společnosti Vodafone a.s.se zaměřením na jejich hlavní procesy.Vystihuje silnou firemní kulturu a hlavní procesy v řízení lidských zdrojů.Zabývá se firemním průzkumem a zpětnou vazbou z hlediska vyzdvihnutí kladně a záporně hodnocených otázek,které jsou předmětem k projektu řešení zlepšení těchto oblastí.
Project main activities in Human Resource management in Telecommunications company/Vodafone a.s.
Keywords: lidské zdroje; průzkum; společnost; human resources; survey; organization