Vnímání a hodnocení obchodní značky vybrané společnosti z pohledu veřejnosti - Üvegešová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato práce se zabývá vnímáním a hodnocením obchodní značky vybrané společnosti z pohledu veřejnosti. Práce nejprve obsahuje rešerši odborné literatury z oblasti brandingu, hodnoty obchodní značky, vnímání a řízení obchodní značky. Dále je v práci představena vybraná společnost a uvedeny výsledky zrealizovaného dotazníkového šetření včetně statistického zpracování a vyhodnocení. Na základě těchto výsledků jsou formulovány návrhy na zlepšení vnímání obchodní značky vybrané společnosti.
Perception and Evaluation of the Brand of the Selected Company from the Perspective of the Public
Keywords: vnímání obchodní značky; řízení obchodní značky; hodnota obchodní značky; budování obchodní značky; brand perception; brand management; brand value; brand building