Analýza využívání nákladních kol pro osobní potřebu - Kopecký, Michal (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem této bakalářské práce je na základě provedeného dotazníkového šetření zanalyzovat a vyhodnotit ochotu / okolnosti využívání nákladních jízdních kol pro osobní potřebu jako alternativu k osobnímu automobilu (nákupy, přeprava nákladů apod.). Vyhodnotit kritéria, která tuto ochotu podmiňují. Porovnat situaci v České republice se zahraničím. Navrhnout prostředky pro zvýšení atraktivity a motivace využívání nákladních kol v běžném životě.
Analysis of usage cargo bikes for personal needs
Keywords: nákladní kolo; využití; dotazník; průzkum; cargo bike; usage; questionnaire; survey