Výchova dětí v rodinách etnických menšin v ČR - Haňková, Ludmila (Univerzita Pardubice, 2006)
Cílem této práce je vysvětlit příčiny, které mohou mít vliv na začlenění národnostních menšin do společnosti. Pozornost je zaměřena na výchovu dětí v rodinách, odkud si děti přináší naučené hodnoty, normy a postoje.
Education of children in the families of ethnic minorities in the C.R.
Keywords: výchova dítěte; Rodina; menšina; etnicita; Česko