Způsob realizace rozvojové strategie pro NUTS II - severovýchod - Panuš, Jan (Univerzita Pardubice, 2000)
Diplomová práce zahrnuje teorii strukturálních fondů EU a přípravy ČR na možnosti využití těchto fondů. Dále je rozpracována charakteristika regionu NUTS Ii - severovýchod.
Method of realization of developing strategy for NUTS II - northeast
Keywords: Strukturální fondy; Evropská Unie; Regionální politika; Česko; Regionální rozvoj