Die deutschsprachigen Schrifsteller im Prager Exil 1933 - 38 - Daníčková, Dagmar (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se týká německé emigrace v pražském exilu v letech 1933-38. Snaží se popsat celkovou politickou situaci a její odraz v kulturní, především v literární oblasti.
Keywords: literatura; Exil; německá emigrace; fašismus; Praha