Vizualizace a analýza třídících algoritmů - Polívka, David (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se bude zabývat zkoumáním různých třídících algoritmů. V teoretické části se student zaměří na principy, výkonnost a efektivitu jak základních, tak i pokročilých třídících metod. V praktické části dojde k implementaci aplikace pro vizualizaci těchto algoritmů, poskytující uživatelům intuitivní způsob, jak pochopit a zkoumat jejich fungování.
Visualization and analysis of sorting algorithms
Keywords: programování; algoritmus; třídící algoritmy; výkon; vizualizace; porovnávací metody algoritmů; C#; WPF; programming; algorithm; sorting algorithms; performance; visualization; algorithm comparison methods; C#; WPF