Demografická struktura obyvatel v obcích a regionech se zaměřením na region Třebíč - Ronovský, Zbyněk (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá problematikou demografické struktury obyvatel v obcích a regionech, konkrétně regionu Třebíč.
Demographic structure of residents in municipalities and regions with a view to region Třebíč
Keywords: demografie; obyvatelstvo; porodnost; sňatečnost; rozvodovost; úmrtnost; demografický vývoj; Třebíč; regiony