Podmínky lázeňské turistiky v České republice - Zahradníková, Eva (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zaměřila na hodnocení lázeňské turistiky v naší republice, na všechny podmínky jejího rozvoje tj. geomorfologické podmínky, historické tradice, lázeňský, ubytovací a stravovací potenciál, příležitosti volného času a především na nabídky komerčních lázeňských pobytů.
Keywords: lázeňská turistika