Návrh úprav provozu tramvajových linek v Plzni - Šťastný, Adam (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce analyzuje současný stav provozu na všech třech tramvajových linkách v Plzni včetně návaznosti na ostatní subsystémy MHD a jiné druhy veřejné dopravy. Předkládá možná řešení nevyhovujících kapacit některých spojů při zachování návazností. Porovnává náklady současného provozu a provozu s nově navrženými opatřeními.
Proposal for the modification of tram operation in Pilsen
Keywords: Plzeň; městská hromadná doprava; tramvaje; jízdní řády; přepravní špičky; Pilsen; public transport; trams; timetables; rush hours