Řízení pracovní a sociální adaptace pracovníků firmy - Falhaur, Luboš (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá programem adaptace nových pracovníků Dopravního podniku města Pardubic a.s. V teoretické části popisuje systém práce s lidmi v podniku, v aplikační části charakterizuje podnik a stav adaptace pracovníků. Navrhuje program adaptace pracovníků.
Management of the working and social adaptation process of the company's workers
Keywords: personální management; řízení lidí; Adaptace; pracovníci; Dopravní podnik města Pardubic