Provoz sportovního a rekreačního areáu Bret CZ, a.s. v mikroregionu Žacléřsko - Doležal, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2009)
Obsahem bakalářské práce je analýza současného stavu areálu Bret CZ, a.s., který se nachází v Krkonoších a nabízí zákazníkům ubytování, stravování a sportovní vyžití. Základem zkoumání je SWOT analýza a analýza založená na marketingovém mixu. Závěrem navrhuje opatření, která by mohla zvýšit konkurenceschopnost tohoto podniku.
Operation of sports and recreational area Bret CZ, a.s. in microregion Žacléřsko
Keywords: Cestovní ruch; Krkonoše; lyžařské lanovky; lyžování; Dotace; Žacléřsko; rodiny s dětmi; sportoviště; Stravování; školní pobyty; turistika; ubytování; Tourism; Giant Mountains; ski lifts; skiing; subsidies; families with children; sports; catering; school holidays; hiking; accommodation