Informační a odbavovací systém v autobusech Dopravního podniku hl. m. Prahy - Kučera, František (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce je zaměřena na informační a odbavovací systém v autobusech městské hromadné dopravy Dopravního podniku hl. m. Prahy. Analyzuje současný stav obou těchto systémů a hledá jejich nedostatky. Na tyto nedostatky dále reaguje návrhy na jejich odstranění a návrhy na celkové zlepšení informačního a odbavovacího systému.
Information and check-in system in busses of the Prague Public Transport Company
Keywords: městská hromadná doprava; informační systémy; odbavovací systémy; Dopravní podnik hl. m. Prahy; public transport; information systems; check-in systems; Prague Public Transport Company