Agent sledování jakosti výroby - Pokorný, Pavel (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem této práce je vytvoření aplikace pro sledování jakosti procesů. Tento program umožňuje komplexní analýzu procesů. Na základě statistických a grafických metod tyto procesy zefektivňuje a to především pomocí zvýšení jakosti výrobků a zároveň snížením nákladů na jejich výrobu.
Agent monitoring quality of production
Keywords: analýza způsobilosti; indexy způsobilosti; jakost; náklady na jakost; ztrátová funkce; Java; analysis of the eligibility; capability index; quality; quality engineering; quality cost; loss function