Využití CRM systémů pro manažerské rozhodování - Dočkalová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá systémy pro řízení vztahů se zákazníky. Vymezuje základní pojmy z této oblasti a nahlíží do problematiky manažerského rozhodování při každodenním zpracovávání zákaznických dat, čímž si společnosti v dnešní době upevňují své místo na trhu.
Usage of CRM systems for managerial decision making
Keywords: CRM; zákazníci; vztah; hodnota; CRM; customers; relationship; value