Úvěrování měst a obcí Investiční a Poštovní bankou, a.s. - Žáková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci popisuje proces poskytování úvěrů městům a obcím Investiční a Poštovní bankou, a.s.
Municipal and village credit covering by the Investment and Post bank Ltd.
Keywords: úvěry; úrokové sazby; banky; Investiční a Poštovní banka; obce; rozpočet obce