Návrh marketingového řízení firmy Elektro Kutílek s.r.o. - Kutílek, Michal (Univerzita Pardubice, 2008)
V diplomové práci jsou charakterizované základní teoretické poznatky o komunikačním mixu, situační analýze, SWOT analýze a marketingovém výzkumu. Na základě aplikované situační analýzy, SWOT analýzy, BCG matice a marketingového výzkumu je navrhnut nový komunikační mix pro sledovanou firmu.
The project of marketing controling in Elektro Kutílek s.r.o.
Keywords: communications mix; advertisements; sales promotions; personal selling; SWOT analyse; Competition; BCG matrix; Marketing research; komunikační mix; reklamy; podpora prodeje; osobní prodej; SWOT analýza; Konkurence; BCG matice; marketingový průzkum