Použití Live Script pro výuku modelování a experimentální identifikace - Petráš, Martin (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce je věnována problematice matematicko-fyzikální analýzy a experimentální identifikace dynamických systémů a jejím cílem je vytvoření studijního systému založeného na využití nástroje Live Script výpočetního systému MATLAB.
Using Live Script for modelling and experimental identification education
Keywords: modelování; identifikace; dynamické systémy; Live Script; modeling; identification; dynamic systems; Live Script