Předúprava odpadních vod nepřímou elektrooxidací s využitím aktivního chloru - Tomič, Aleksandar (Univerzita Pardubice, 2012)
Moje závěrečná bakalářská práce má název předúprava odpadních vod nepřímou elektrooxidací s využitím aktivního chloru. Práce obsahuje v první řadě část teoretickou a následně část výzkumnou. V teoretické části jsem se zaměřil na výklad metod čištění odpadních a průmyslových vod, podmínek tohoto procesu, a souvisejících pojmů. Informace jsem čerpal zejména ze zahraniční literatury a elektronických zdrojů. V druhé, tedy výzkumné části, jsem teoretické poznatky aplikoval na konkrétním barvivu, které jsem podrobil uvedenému procesu.
Pretreatment of wastewaters by indirect chemical oxidation with active chlorine
Keywords: E0; CHSK; TOC; HClO -; ClO -; nepřímá elektrochemická oxidace; anoda; DSA anoda; kovová anoda; grafitová anoda; aktivní chlór; indirect chemical oxidation; anode; DSA anode; metal anode; graphite anode; aktive chlorine