Manažerské informační systémy - Havlíčková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2012)
Teoretická část práce se zaměřuje na manažerské informační systémy, popisuje aplikace a funkce, které MIS zabezpečuje a k čemu v podniku slouží. Práce také zmiňuje firmy, které se manažerskými informačními systémy zabývají. V praktické části práce je seznámení s konkrétní firmou, která manažerské informační systémy využívá. Práce popisuje MIS a jejich funkce v podniku.
Management information systems
Keywords: Systémy; podnik; manažer; data; aplikace; Systems; company; manager; data; applications