Změna systému nočních linek MHD České Budějovice - Nováková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce se zabývá systémy nočního provozu MHD, charakteristikou jednotlivých druhů a jejich technologií. Práce je hlavně orientována na systém vedení nočních linek v Českých Budějovicích. Cílem diplomové práce je zanalyzovat současný systém nočních linek městské hromadné dopravy v Českých Budějovicích, navrhnout možné návrhy zlepšení systému a vybrat nejvhodnější návrh.
Proposal for night lines system changes of urban public transport in České Budějovice
Keywords: linkotvorba; linkové vedení; městská hromadná doprava; noční linky; noční provoz; linecreating; management of the lines; public transport; night lines; night traffic