Problematika etiky veřejného činitele - Carvanová, Veronika (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá problematikou etiky veřejného činitele. Zmíněny jsou formy zneužití politické moci a etika stávajícíhi prezidenta USA.
Problems of ethics of public functionery
Keywords: etika; prezidenti; Spojené státy americké; Korupce; veřejní činitelé